Zwembadrenovatie:
geef uw zwembad een nieuw leven

Slecht onderhouden zwembad of gewoon nood aan een frisse adem? Een zwembad renoveren laat u best over aan specialisten. Met zwembadrenovatie door Poolservice kunt u heel wat kanten uit: een nieuwe liner, een moderne en meer efficiënte filterinstallatie of zelfs een complete make-over van uw zwembad.

Bij Poolservice kunnen we u helpen met een complete zwembadrenovatie:

 • Vervangen van de zwembadfolie
 • Plaatsen van hoogwaterskimmers
 • Vervangen van bekleding / zwembadfolie
 • Installeren van moderne zwembadtechnieken
 • Gezond maken van uw zwembadwater d.m.v. automatische waterbehandeling
 • Energie zuinige zwembadtechnieken: filterinstallatie en warmtepomp …
 • Vernieuwende zwembadafdekking

Vervangen van de zwembadliner

  Een nieuwe zwembadliner geeft uw zwembad een frisse look. Voor het vervangen van de liner moeten we de boordstenen zelfs niet altijd verwijderen. Maar als dat nodig is, kunnen we meteen ook de folie mooi wegwerken voor een betere afwerking. We plaatsen de boordstenen dan netjes terug met de juiste waterdichte lijmen en we werken de voegen af met epoxy of een elastische voeg. Onze zwembadliners worden volledig op maat gemaakt en hebben een lange levensduur.

  Een nieuwe, efficiënte filterinstallatie

   Een verouderde filterinstallatie zorgt soms voor geluidsoverlast en vooral voor een hoog energieverbruik. Een moderne, frequentiegestuurde filterpomp is hiervoor een uitstekende upgrade. Frequentiegestuurde filterpompen hebben een laag verbruik en een maximale filtering. Dergelijke pompen werken samen met de rolluiken en u kunt ze perfect bedienen met uw smartphone. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook handige meldingen wanneer u de filterproducten moet aanvullen.

   Automatische rolluiken

    We plaatsen nieuwe rolluiken (opbouw of inbouw) en sluiten ze aan.
    We werken aan uw rolluikmotor en sturing en we vervangen bestaande rolluiklamellen door nieuwe.

    Complete zwembadrenovatie

     Uw zwembad heeft nood aan een grondige make-over? Geen probleem voor Poolservice. Zo helpen wij bijvoorbeeld veel klanten om de afmetingen van een oud zwembad te verkleinen. We kunnen een bad in een bad plaatsen of de bodem verhogen om de watercapaciteit te verminderen. We plaatsen nieuwe leidingen en nieuwe inbouwdelen, en we bekijken de mogelijkheid tot hergebruik van onderdelen.