Zwembadonderhoud voor een zwembad in topconditie

Ons team van technici zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw zwembad kunt genieten. Of het nu gaat om een herstelling of een technisch onderhoud, wij staan altijd klaar om u uit de nood te helpen. Onze zwembadspecialisten volgen jaarlijks opleidingen bij de fabrikanten, zodat ze perfect weten hoe uw zwembadtechnieken te herstellen of te vervangen.

We helpen u graag met uw zwembadonderhoud

  • Opstarten van het zwembadseizoen: We starten de bestaande technieken op en controleren de goede werking. Indien nodig herstellen of vervangen we uw toestellen. We controleren de waterkwaliteit en we sturen bij door toevoeging van de nodige producten.
  • Vervangen van filtertechnieken/pompen: Is uw filterpomp of zandfilter defect? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Vooral de nieuwe, energiebesparende filterpompen zijn een interessante investering. We raden ook aan om regelmatig het filtermedium te vervangen. Vandaag gaat onze voorkeur uit naar AFM-filterglas. Dat zorgt namelijk voor een betere filtering op termijn en voor een langere levensduur.
  • Vervangen van bestaande verwarmingssystemen door warmtepompen: De huidige warmtepompen met Full Inverter Technologie gebruiken een milieubewuster en efficiënter gas R32 en zijn tevens energiezuining en produceren minder geluid.
  • Onderhoud/herstellingen en installeren van automatisatie op basis van chloor en pH, of Zoutelectrolyse met pH-regeling
  • Automatische rolluiken: We plaatsen nieuwe rolluiken (opbouw of inbouw) en sluiten ze aan. We werken aan uw rolluikmotor en sturing en we vervangen bestaande rolluiklamellen door een nieuwere generatie Polycarbonaat rolluik-Solarlamellen.
  • Zwembadliners: Wijzelf voorzien uw zwembad met nieuwe Alkorplan-linerbekleding ter plaatse gelast voor nieuwbouw of een bestaand  zwembaden. U heeft de keuze van van versschillende type liners; effen egaal gekleurede liner of Alkorplan Tooch met reliëf.