Zwembadliners op maat:

waterdicht in elke vorm

Een zwembadfolie of zwembadliner zorgt voor een waterdicht zwembad. Zwembadliners kunnen voorgevormd zijn of op maat gemaakt worden. Maatwerk liners of zwembadfolies hebben enkele voordelen. Ze zijn niet alleen dikker, maar ze kunnen ook nog eens alle vormen aan. Dankzij een 1,5 mm dikke folie met een gewapend PVC-netwerk blijft de zwembadfolie lange tijd stevig en rekbaar. We kunnen voor u een maatwerkfolie plaatsen in elk nieuw of te renoveren zwembad, ongeacht de afmetingen.

Liners voor nieuwbouw zwembaden

  Bij een nieuwbouw zwembad zorgt een goed geplaatste folie voor een perfect eindresultaat. We werken de folie af met een minimum aan lasnaden en met oog voor detail bij de trap en in de hoeken. Bij nieuwbouw zwembaden kunnen we de lasprofielen bovenaan laten uitkomen en bedekken met de boordstenen. Zo is er geen enkele naad zichtbaar.

  Liners voor renovatie van zwembaden

   U wil uw zwembad grondig renoveren? Denk dan ook meteen aan een nieuwe zwembadliner. Eerst verwijderen wij de bestaande folie en het antibacteriële vilt. Dan inspecteren we de kuip zeer grondig en brengen we indien nodig correcties aan. Dan hechten we het antibacteriële vilt opnieuw mooi vast aan de wanden en aan de bodem. De lasprofielen plaatsen we bovenop de structuur of net onder de boordstenen.

   3D zwembadfolies

    3D folies zijn een mooi alternatief voor de klassieke unicolor en mozaïek folies. 3D zwembadliners hebben een dikte van 2mm en een reliëfstructuur die er niet alleen mooi uitziet, maar ook aangenaam aanvoelt. U heeft keuze uit folies in zes verschillende kleuren en met twee verschillende ceramics structuren. Bij Ceramics mag u denken aan mozaïek, maar dan zonder de loskomende mozaïekstukjes.

    Perfecte installatie op maat

     U heeft uw oog laten vallen op een mooie zwembadliner?
     Contacteer ons dan voor de plaatsing.
     Wij hebben alvast de kennis, expertise en referenties in huis om u een perfecte afwerking te garanderen.