Laat uw droomzwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen in uw tuin is de ultieme ontspanning voor u en uw gezin. Lekker ploeteren met de kinderen of baantjes trekken om de conditie op peil te houden: een zwembad maakt het mogelijk, bijna het hele jaar door. En het goede nieuws: een zwembad aanleggen is niet langer alleen voor de happy few. Bij Poolservice hebben we zwembaden voor iedere portemonnee.

Poolservice: de ervaringsdeskundige voor de aanleg van uw zwembad

Een nieuw huis laat u niet bouwen door de eerste de beste. Hetzelfde geldt voor de aanleg van uw zwembad. Bij Poolservice geniet u van jaren ervaring in de sector en van een hecht team dat zijn vak heel serieus neemt.

Waarom een zwembad plaatsen met Poolservice?

 • 25 jaar ervaring in het aanleggen van zwembaden
 • Meer dan 3.000 tevreden klanten
 • Alle diensten en benodigdheden voor uw zwembad op één adres

Onze werkwijze:
een nieuwbouw zwembad stap voor stap

Voor de aanleg van uw zwembad laten we niets aan het toeval over. Daarom werken we graag met een stappenplan om u persoonlijk te begeleiden naar de beste zwembadoplossing. Ons advies krijgt u er trouwens gratis bij.

 1. We nodigen u graag uit bij Poolservice voor een kennismakingsgesprek. Hier luisteren we vooral naar uw wensen. We overlopen ook alle mogelijkheden en de huidige technieken voor het aanleggen van uw droomzwembad. Alles komt aan bod: technieken, waterbehandeling, rolluiken, zwembadfolies, zwembadinstallatie en nog veel meer.
 2. We nemen één tot twee weken de tijd om een gepersonaliseerde offerte op te maken.
 3. We bespreken de offerte bij u thuis of bij ons op kantoor. Heeft u aanpassingen of bedenkingen? Geen probleem, dat passen we direct aan in de offerte.
 4. Wordt de offerte goedgekeurd? Proficiat! Dan wordt u de volgende tevreden zwembadeigenaar op ons lijstje.
 5. Eerst maken we de plannen op voor de betonwerken. We werken met waterdichte betonkuipen van 30 cm dik. De inbouwdelen worden onmiddellijk ingegoten in de structuur om lekken op lange termijn te vermijden.
 6. We zorgen voor een waterdichte betonkuip aan de hand van zwembadfolies op maat.
 7. Filters, warmtepompen of domotica: we integreren alle zwembadtechnieken volgens uw wensen.
 8. We werken uw zwembad af met een mooie boordsteen.
 9. Uw zwembad is af: nu is het genieten, genieten en nog eens genieten!

Heeft u plannen voor de aanleg van een zwembad?
Maak ze dan eindelijk concreet en begin alvast met een gratis offerte bij Poolservice.

Laghetto opbouwzwembaden

Laghetto® is een Italiaans topmerk van bovengrondse zwembaden. Laghetto-opbouwzwembaden zijn robuust, makkelijk op te bouwen zijn en ook makkelijk terug af te bouwen, bijvoorbeeld voor de winter of voor een verhuis. Laghetto zwembaden zijn internationaal bekend voor hun moderne look & feel. Wilt u ook een stukje Italiaans design in uw tuin? Dan kunnen wij van Poolservice u deze modellen van harte aanbevelen.

Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie over Laghetto.