Wij blijven beschikbaar. Maak uw afspraak via deze link

Zwembadtechnieken: een gezond zwembad het hele jaar door

Uw zwembad moet er niet alleen mooi uitzien. Gezond en aangenaam zwembadwater is net zo belangrijk. Met de juiste zwembadtechnieken houdt u het water mooi transparant en hygiënisch. Bij Poolservice kunnen we u de modernste zwembadtechnieken aanbieden.

Filterpompen

Een standaard filterpomp werkt 12 tot 14 uur per dag voor een optimale filtratie. Met een verbruik van 1Kw/uur kan de rekening al flink oplopen. En dan hebben we het nog niet gehad over het storende geluid en de mogelijke slijtagekosten.

Met de moderne, frequentiegestuurde zwembadpompen bent u vandaag beter af. Met deze pompen kunt u een volledige dag filteren aan een minimum verbruik. Bovendien zorgen frequentiegestuurde zwembadpompen voor een betere filtering, een betere zuivering en minder geluid.

Vraag een gratis offerte voor een filterpomp

 

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een stille en efficiënte manier om uw zwembadwater op te warmen. Met deze techniek zet u de warmte van de lucht om naar warmte in het water. Met een warmtepomp kunt u het zwembadwater zonder problemen op 28°C houden gedurende zes maand. De nieuwste warmtepompen hebben invertertechnologie, die zorgt voor een optimaal rendement met een minimum aan inspanning.

Vraag een gratis offerte voor een waterpomp

 

Zwembaddomotica

Uw zwembad bedienen met de smartphone? No problem! Nieuwbouw of renovatie: Poolservice maakt het mogelijk om allerhande acties uit voeren met gelijk welk mobieltje:

  • Verlichting bedienen
  • Backwash uitvoeren met een automatische 5-wegkraan
  • Rolluiken openen en sluiten
  • Temperatuur aanpassen
  • Meldingen krijgen van een lege bidon