Zwembadonderhoud voor een zwembad in topconditie

Ons team van technici zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw zwembad kunt genieten. Of het nu gaat om een herstelling of een onderhoud, wij staan altijd klaar om u uit de nood te helpen. Onze zwembadspecialisten volgen jaarlijks opleidingen bij de fabrikanten, zodat ze perfect weten hoe uw zwembadtechnieken te herstellen of te vervangen.

Wat kost zwembadonderhoud? Vraag het ons.

 

We helpen u graag met uw zwembadonderhoud

  • Opstarten van het zwembadseizoen: We starten de bestaande technieken op en controleren de goede werking. Indien nodig herstellen of vervangen we uw toestellen. We controleren de waterkwaliteit en we sturen bij door toevoeging van de nodige producten.
  • Vervangen van filtertechnieken/pompen: Is uw filterpomp of filter defect? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Vooral de nieuwe, energiebesparende filterpompen zijn een interessante investering. We raden ook aan om regelmatig het filtermedium te vervangen. Vandaag gaat onze voorkeur uit naar filterglas. Dat zorgt namelijk voor een betere filtering op termijn en voor een langere levensduur.
  • Vervangen van bestaande verwarmingssystemen door warmtepompen: De huidige warmtepompen gebruiken een milieubewuster en efficiënter gas. Zo heeft het gas R410A slechts een Global Warming Potential (GWP) van 675.
  • Onderhoud/herstellingen en installeren van automatisatie op basis van chloor en pH, pH en zout, of pH en koper
  • Automatische rolluiken: We plaatsen nieuwe rolluiken (opbouw of inbouw) en sluiten ze aan. We werken aan uw rolluikmotor en sturing en we vervangen bestaande rolluiklamellen door nieuwe.
  • Zwembadliners: We voorzien nieuwe linerbekleding voor nieuwbouw of bestaande baden.

Vraag een gratis offerte voor zwembadonderhoud